Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor

Testează Synapsa Cloud ERP

Descopera un sistem ERP cu adevarat integrat, mobil, flexibil, cu interfata intuitiva, creat în România.

Ce urmează

după ce dai click pe ”Vreau o demonstrație gratuită”?

Suntem in era vitezei si de aceea dorim sa vedem de indata informatiile care ne intereseaza. Este Synapsa sistemul potrivit pentru firma ta? Putem afla repede impreuna.
 • 1
  Facem cunoștință
 • 2
  Primești un cont demo online
 • 3
  Bază de date pentru firma ta
 • 4
  Începi să folosești Synapsa
1. Ne cunoastem

Inainte sa iti recomandam ceva, e nevoie sa stim de ce ai nevoie.
Am fi putut sa introducem in aceasta pagina un lung formular in care sa ne scrii domeniul de activitate al firmei, marimea echipei si multe alte informatii. Dar e mai eficient la telefon.

Am fi putut sa iti dam posibilitatea de a deschide imediat o baza de date noua si sa o testezi. Dar Synapsa nu este doar un program, ci un set de programe ce acopera o zona larga din necesitatile obisnuite ale unei firme, de la oferte si comenzi, la gestiune si contabilitate, de la managementul documentelor, la analiza indicatorilor de performanta pe centre de cost. Poate iti trebuie managementul contractelor si, de aceea, nu are rost sa iti pierzi vremea cautand prin programul de contabilitate, de mijloace fixe sau devize auto.

demonstratie-gratuita-synapsa-cloud-erp
demonstratie-gratuita-synapsa-cloud-erp
2. Primești un cont demo online

In functie de necesitatile tale, iti deschidem un cont de testare pe o baza de date demo potrivita.

De ce nu direct pe o baza de date noua?
Pentru ca intr-o baza de date deja populata cu informatii poti vedea rezultatele imediat. Poti testa filtrarea si exportarea datelor, lansarea rapoartelor, poti vedea cum "stapanesti" o baza de date ce contine informatii pe mai multe luni si ani. Poti vedea grafice de evolutie in timp. Poti intelege mai usor logica de organizare a informatiilor.

Poti introduce date de test. Ai acces si la documentatie, unde poti vedea scurte filme in care sunt demonstrate principiile si logica programelor, precum si modul de operare.

Daca ceea ce ai vazut ti-a placut, poti trece imediat la pasul urmator.

3. Bază de date pentru firma ta

Iti deschidem o baza de date noua in care poti incepe sa introduci datele din firma ta, in asa fel incat sa testezi "pe curat" cum functioneaza aplicatia in acele domenii pe care le doresti. In functie de anvergura firmei tale, analizam impreuna fluxurile de date, centrele de cost, drepturile de acces ale echipei, confidentialitatea datelor si alte elemente necesare implementarii.

Poti incepe sa importi datele de initializare si sa lucrezi efectiv, timp de pana la 30 de zile. Daca dupa acest interval esti multumit de rezultat, baza de date poate sa ramana permanenta. In acest timp, primesti ajutor de la echipa Synapsa in privinta bunelor practici de implementare si utilizare, prin intermediul chat-ului inclus in aplicatie. Ne scrii o intrebare si iti dam raspunsul sau iti trimitem link-ul din documentatie, in decurs de cateva minute.

demonstratie-gratuita-synapsa-cloud-erp
demonstratie-gratuita-synapsa-cloud-erp
4. Începi să folosești Synapsa

Iti facem oferta de pret potrivita cu necesitatile pe care le aveti in firma, pe care le doriti rezolvate cu Synapsa. Nicio firma nu este la fel cu alta, si de aceea fiecare proiect este unic. Vei alege din pachetul de functiuni pe acelea pe care le doresti. Pretul variaza in functie de mai multi parametri, dintre care: anvergura firmei, domeniul de activitate, metoda de licentiere: software as a service, on premise.

Daca sunt necesare customizari sau integrari cu alte sisteme, atunci sunt identificate in perioada de proba. Ele pot fi tarifate suplimentar sau nu in functie de specificitate/generalitate, cantitate si nivelul de dificultate

Implementarea poate fi un proces rapid de numai o luna, sau se poate intinde pe mai multe luni, in functie de anvergura firmei. Citeste mai mult despre Implementarea Synapsa.

Povestea implementării

Nicio firma nu este la fel ca celelalte. De multe ori auzim expresia "la firma noastra este diferit". Parcursul urmarit de la prima manifestare a dorintei de informatizare a activitatii si pana la obtinerea unui sistem fluent este o poveste unica, cu introducere, intriga, desfasurarea actiunii si personaje care contribuie la implinirea deznodamantului. Si cand totul este gata, povestea continua cu un alt episod, pentru ca piata se schimba si incepe o noua etapa de dezvoltare.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Dancomp Fabrică de mobilă - Buzău

Producator de mobila care detine mai multe magazine si depozite in Buzau. Comercializeaza o gama larga de produse proprii dar si alte piese de mobilier sau accesorii de la furnizori. Provocarile au fost organizarea depozitelor, a productiei atat de serie cat si la comanda, vanzarile, contabilitatea.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Sultan Prodexim Fabrică de dulciuri - Medgidia, Constanta

Sultan produce si comercializeaza dulciuri in zona Dobrogei si la export. Avand o echipa de peste 50 de salariati, avea nevoie de inregistrarea productiei si a consumurilor de materii prime, precum si de gestionarea facturacturarii si livrarilor.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Termoclass Termopane - Tecuci/Barlad

Un grup de firme ambitios, care reuseste sa aiba succes si profitabilitate pe o piata foarte concurentiala. Nevoia de a utiliza un ERP performant a venit din necesitatea de a scala afacerea, in conditiile tinerii sub control a unei marje putin comfortabile.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Avicola Poiana Fermă de curcani - Poiana, Constanța

Aproape orice firma care a avut necesitatea analizei activitatii a pornit de la Excel. Cei de la Poiana aveau complicate analize ale productiei pe loturi, pe care ulterior le-au transpus in Synapsa ERP, impreuna cu intreaga activitate.

Descoperă un sistem ERP 100% integrat, mobil, românesc

Nu este nevoie de sincronizari de date, salvari sau exporturi. Vrei sa ai toate informatiile in timp real?

Ce beneficii obtii?

Firmele care au ales Synapsa ERP au obtinut: cresterea eficientei, datorita imbunatatirii comunicarii in echipa si eliminarii activitatilor redundante, micsorarea timpului de raspuns catre clienti, mai multa ordine, disciplina, corectitudine si responsabilitate interna. Acestea au condus la cresterea controlului si a scalabilitatii companiilor.

Mai multe

De ce Synapsa?

Synapsa este un sistem ERP 100% integrat, 100% mobil si 100% românesc. Contine un nucleu de contabilitate puternic, excelent structurat si flexibil, care da posibilitatea obtinerii in timp real atat a raportarii financiare catre stat, cat si a analizei interne a indicatorilor de performanta proprii. Gestiune completa, vanzari, resurse umane si toate fluxurile de date obisnuite intr-o firma.

Afla mai mult

Lucrul la distanta

Synapsa usureaza lucrul in echipa la distanta astfel: 1) se poate folosi de pe computer, tableta sau smart phone, fara instalare, in conditii de securitate si confidentialitate, 2) contine managementul documentelor in cloud, 3) orice set de date poate fi exportat in diverse formate electronice si transmis imediatat pe mail, 4) suportul din partea echipei Synapsa este asigurat online prin tichete, chat live si Team Viewer.

Citeste
+
Utilizatori
+
Functiuni in aplicatie
k+
Documente procesate lunar
+
Ani de experienta