Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor

De ce Synapsa?

Descoperă un set de beneficii ispititoare

vezi video

De ce Synapsa?

Descoperă un set de beneficii ispititoare

vezi video
Image

Ce obții Tu?

Când integrezi Synapsa în firma ta, o serie de lucruri (bune) se întâmplă, iar altele (rele) încetează să te mai supere.
synapsa-erp-timp

Timp

Timpul e cea mai importanta resursa, iar economia de timp este unul din obiectivele finale ale implementarii unui sistem performant.
synapsa-erp-control

Control

Toate informațiile intr-o singura baza de date. Informatia potrivita, pentru omul potrivit.
Cum?
synapsa-erp-Libertate

Libertate

Vezi datele si lucreaza in Synapsa de oriunde, pe laptop sau tableta.
Află cum
Synapsa Erp ordine

Ordine si Claritate

Orice informație se introduce o singura data - la locul ei.
Cum?
Synapsa Erp Autonomie

Lucru de acasa

Lucreaza de acasa, din orice oras, punct de lucru, sucursala, centru sau departament. Esti tot in echipa.
Detalii
Synapsa Erp Eficienta

Eficienta

Eficienta sporita dupa implementarea Synapsa.
Synapsa Erp Confidentialitate

Confidentialitate

Drepturi de acces diferentiate punctual, pe functiuni si seturi de date.
Cum se realizeaza?
Synapsa Erp

Economie de resurse

Numai oamenii pot gasi solutii la problemele ce implica inovatie. De aceea, ei sunt mult prea pretiosi pentru munca de rutina. Lasa masinile sa o faca.
 

Scapa de consumuri de resurse in IT

Când sistemul informatic din firma ta se bazează pe programe instalate pe calculatoare, trebuie sa te asiguri că programele sunt re-instalate pe calculatoare ori de cate ori este necesar. In plus, ca este asigurata prin retea interna/externa conectivitatea cu serverul central - daca este o solutie client-server. Daca e o solutie mai veche, cu baza de date instalata sau partajata pe fiecare calculator (gen Saga) atunci trebuie sa te asiguri ca reteaua locala functioneaza fara nicio intrerupere, altfel bazele de date se pot strica. Pentru asta, ai mereu nevoie de personal calificat pentru intretinere hardware, retele si instalarea aplicatiilor. N-ar fi bine sa poti face economie de aceste resurse?

Nu poti ajuta echipa atunci cand esti in calatorie?

E adevarat ca atunci cand mergi in vacanta, ideea este sa te de-conectezi. Dar daca nu iti poti vedea TOATE datele firmei decat atunci cand esti la birou sau acasa, (datorita dificultatilor tehnice date de solutiile invechite tehnologic), cum poti sta linistit? E adevarat si ca anumiti manageri sunt atat de priceputi incat treaba merge perfect si fara ajutorul lor. Daca esti din aceasta categorie, jos palaria! (si te rugam respectuos sa ignori acest punct) :)

Nu o mai suna pe contabila in weekend

E uneori jenant sa o suni pe contabila pentru a o intreba despre situatie in weekend sau seara - adica exact atunci cand ai in sfarsit putina liniste ca sa iti faci analiza activitatii. Este adevarat ca anumite raspunsuri iti poate da numai ea (uneori ghicind ce doresti) intrucat calculatoarele inca nu au ajuns atat de "destepte" ca oamenii (nici Google nu iti ghiceste gandul). Dar Synapsa iti da imediat multe dintre raspunsurile pe care le cauti in mod curent, ca de exemplu, cat mai ai de plata la furnizori si cand, cati bani sunt in casierie azi, care este TVA de plata pana in acest moment. N-ar fi bine sa vezi situatia direct in locul unde s-ar uita si contabila ta pentru a-ti raspunde?

Synapsa în Interior, se vede în Exterior

Faptul că ai implementat un sistem informatic performant INTERN se vede în EXTERIOR în multe feluri. De exemplu, clienții tăi sunt serviți mai rapid, datele tale sunt mai exacte decat ale furnizorilor sau altor parteneri comerciali. Ești informat la timp, iar asta se simte, se vede și îți dă un plus de siguranță în orice nouă acțiune.

Synapsa ne ajuta la obtinerea rezultatelor corecte, cu minim de erori umane. Selectiile pe care le poti face sunt un mare plus: cu un minim de informatie, poti gasi cu usurinta ceea ce cauti indiferent de perioada, intr-o baza de date de peste 14 ani.

Magda Staicu Navtron

Gestiunea materiilor prime si a materialelor, a obiectelor de inventar este foarte usor de realizat, chiar pentru o persoana care nu are studii de contabilitate. Structura aplicatiei este facila si explicita. Timp relativ mic pentru introducerea documentelor si generarea stocurilor. O experienta foarte placuta, prompta si eficienta.

Ema Minculescu Avicola Poiana

Folosim aceasta suita de programe inca din 2002. Din 2014 am inceput sa lucram cu Synapsa ERP. O prietenie indelungata.

Gabriel Arvinte Newset Mobilier
Căutând

Programul Perfect

Programul perfect, “nr.1”, “cel mai”, “unicul”… probabil că nu s-a inventat încă  - cel puțin nu în sfera sistemelor ERP. Dar poți găsi programul perfect PENTRU FIRMA TA.

Ar putea oare toți oamenii să prefere, de exemplu, același model de mașină, câtă vreme unul prețuiește mai mult viteza, altul spațiul pentru familie, comfortul, tehnologia, siguranța, eleganța sau statusul social? Probabil că nu. Totuși, un anumit model poate satisface o mare categorie de utilizatori  -  dar asta numai dacă are un set bine dozat și configurabil, din toate aceste beneficii + prețul potrivit.

Synapsa are viteză (bază de date performanta) și autonomie (online, pe orice dispozitiv), are caroserie elegantă (interfata faina) și dotări inteligente și configurabile. Siguranță la bord (securitate) și spațiu pentru întreaga echipă (programe si roluri pentru toți).

Este oare modelul PERFECT PENTRU FIRMA TA? Te invit să citești broșura, să vezi un tur virtual de 360 de grade. Ia-ți echipa și faceți un drive-test. Află și amănuntele despre rodaj, service, asistență, cărți tehnice. Synapsa te așteaptă gata de călătorie.

PS (dacă ai deschis pagina direct aici) Synapsa nu e o mașină, este un sistem informatic. De cursă lungă :)